GROEP MSI INITIATIEVEN

CM LIMBURG

logo Scherpesteen

Bij Scherpesteen nemen we graag de tijd om je professioneel te adviseren over de ideale lenzen of brillenglazen voor jouw ogen. En om je te helpen bij het vinden een montuur dat past bij jouw persoonlijkheid.

Maar ook voor een hip leesbrilletje of trendy zonnebril ben je bij ons aan het juiste adres. 

Service is al van in 1953 de groene draad doorheen onze activiteiten. 70 jaar later zijn we daardoor nog altijd de vertrouwenspersoon bij uitstek voor wie 

onafhankelijk advies, een gepaste bril of comfortabele contactlenzen nodig heeft.

Daar zijn we best trots op. Net als op ons eigen atelier voor maatwerk, montage en herstellingen. Zo kunnen we je immers altijd snel helpen. 


Logo Kasteel Engelhof

Kasteel Engelhof beschikt over 4 vergaderzalen van 6 tot maximaal 80 personen.

De zalen zijn rolstoeltoegankelijk en voorzien van de nodige professionele apparatuur zoals een beamer of tv-scherm, draadloos netwerk en een clickshare. Afhankelijk van de zaal en het soort vergadering, zijn er verschillende vergaderopstellingen mogelijk (theater, U-vorm, schoolstijl,..)

Het verhuur van de zalen is inclusief koffie, water en thee.

Bijkomende dranken zijn steeds te verkrijgen in de centrale koffiecorner op de eerste verdieping of in de bar op het gelijkvloers.

Een groen baken, een geïsoleerd stuk natuur aan de bovenloop van de Roosterbeek. Duidelijk herkenbaar door zijn glooiende horizon en bosrijk karakter. Vandaar de naam 'Heng' - hellend terrein en 'Lo' - bos.


Logo Ocura

Vzw Ocura beheert 4 woonzorgcentra die in Limburg gesitueerd zijn in Beringen, Herk-de-Stad, Montenaken en Voeren. Met meer dan 450 medewerkers bieden wij kwaliteitszorg aan meer dan 400 bewoners. In ons aanbod voorzien wij alle woonzorgvormen: langdurig verblijf, kortverblijf, dagverblijf.

Vzw Ocura staat ook in voor het beheer van assistentiewoningen samen met CM Limburg in het kader van Zorgmakelaar. 

Logo Zorgmakelaar

Je hebt zorg nodig door ouderdom of ziekte, maar wil toch zelfstandig blijven wonen? Dan is een assistentiewoning met de CM-Zorgmakelaar een oplossing voor jou. Dit is een aangepaste woning die je huurt of koopt waarin je zelfstandig woont zonder dat je in een zorgomgeving zit. 

Je behoudt je privacy, krijgt verzorging op maat en je kiest zelf op welke hulp je een beroep wil doen.