Ocura Woonzorgcentra

Campus Beringen - Zorglogistieke medewerker

Beringen
Ocura Woonzorgcentra logo
Vacature
Solliciteren

Functieomschrijving

De zorglogistieke medewerker staat in voor een nette, hygiënische en gezellige leefomgeving voor de bewoners alsook voor de werkomgeving van alle medewerkers. De ondersteuning van het zorggebeuren is een belangrijk onderdeel van het takenpakket. De zorglogistieke medewerker werkt verder mee aan de uitbouw van een kwaliteitsvolle dienstverlening.

Spreekt dit zorgconcept jou aan? Bezorg ons dan vandaag nog jouw kandidatuur of neem vrijblijvend contact met ons op.

Jouw profiel

Jongeren die in aanmerking komen voor de ‘doelgroepvermindering jonge werknemers’ worden zeker aangemoedigd om te solliciteren. De voorwaarden zijn na te vragen bij de VDAB.
Er zijn geen specifieke diplomavereisten.
Je kan zowel zelfstandig werken als in team.

Ons aanbod

Een deeltijdse tewerkstelling (50%) van bepaalde duur (langdurige tewerkstelling is mogelijk); Verloning volgens de geldende barema’s in de sector met extra’s als maaltijdcheques;
Een prettig werkklimaat met erkenning voor en ondersteuning van jouw ambities en inbreng; Diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden;

Gezinsvriendelijk beleid met mogelijkheden tot deeltijds werken en tijdelijke loopbaanonderbreking; Een uitdagende werkomgeving in een moderne infrastructuur.

Aanwervingsprocedure

Voor concrete vragen i.v.m. de invulling van deze functie kan je terecht bij Patricia Vanderbiesen, coördinator logistiek op het nummer 011 45 84 20.
We verwachten jouw gemotiveerde sollicitatiebrief en CV via onze website:

https://groepmsi.be/werken-bij-groep-msi

Elke kandidatuur zal vertrouwelijk en discreet behandeld worden. Kijk ook eens op onze website: www.ocura.be

Selecteer een bestand van het type .doc(x), .pdf of .xls(x)
Wat gebeurt er met je persoonlijke gegevens die je achterlaat op onze website?
We willen je graag duidelijk informeren over hoe we binnen Groep MSI zorg dragen voor de door jou meegedeelde gegevens. Daarom vind je hier wat we doen om jouw privacy te beschermen.