Ocura Woonzorgcentra

Word vrijwilliger

Beringen
Ocura Woonzorgcentra logo
Vacature
Solliciteren

Functieomschrijving

Onze instelling kan beroep doen op een aantal vrijwilligers die zich gedurende de week of het weekend belangeloos inzetten voor onze bewoners. 

  • Ze helpen op de afdelingen bij de animatie, bij de maaltijden, in de pastorale dienst. Ze brengen een bezoekje of gaan wandelen met de bewoners en nog zoveel meer
  • Zij zorgen dagelijks voor de bediening in de cafetaria.
  • Het vrijwilligersteam biedt hulp bij de grote animatie-activiteiten die we organiseren zoals het tuinfeest, de spaghettidag en de kerstmarkt.

Onze vrijwilligers zijn aangesloten bij Present.

 

Present vzw organiseert en ondersteunt het vrijwilligerswerk in de zorgsector.

 

Present biedt een ondersteuningsprogramma, gaande van een basisvorming, regelmatige bijscholingen, een tijdschrift en ontmoetingsactiviteiten, tot een degelijke verzekering en administratieve ondersteuning (bijvoorbeeld voor werklozen).

Jouw profiel

Heb jij een hart voor hulpbehoevende ouderen en heb je zin om als vrijwilliger mee te werken in ons woonzorgcentrum? Of wil je graag meer info?

Ons aanbod

Aanwervingsprocedure

Neem dan vrijblijvend contact op met Liesbet Bergen of Mieke Elsen op het nummer 011 45 84 17 of stuur een e-mail naar vrijwilligers@ocura.be.

Selecteer een bestand van het type .doc(x), .pdf of .xls(x)
Wat gebeurt er met je persoonlijke gegevens die je achterlaat op onze website?
We willen je graag duidelijk informeren over hoe we binnen Groep MSI zorg dragen voor de door jou meegedeelde gegevens. Daarom vind je hier wat we doen om jouw privacy te beschermen.